Loading Activitats
  • This event has passed.

Art, natura i sostenibilitat

Servei d’Educació


Detalls

Inici:
14 gener
Fi:
16 març
Preu:
Gratuït
Activitat:
Etiquetes:
, , ,

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

Organitzadors

Entitat:
Servei d’Educació
Entitat:
ApropArt

DESCRIPCIÓ


Atenció: S’ofereixen 20 tallers. Cada taller és per a un màxim de 30 pax. Els centres educatius us heu d’inscriure per a cada grup classe (30 pax/sessió).

Primera part. Presentació de diferents propostes artístiques contemporànies vinculades amb el medi ambient, el paisatge i la natura per ubicar l’alumnat en un context que pugui afavorir la reflexió; el diàleg i introduir el taller.
Segona part. Realització d’un taller a escollir:

1. Dibuix sobre calc:  Mitjançant el calc, dibuixarem sobre paper vegetal les formes de diferents fulles per concentrar-nos i estudiar les seves formes essencials; posteriorment les dibuixarem de nou, a mà alçada, sobre un paper japonès o reciclat translúcid.

2. Còdols:  Realització d’una instal·lació amb materials recollits a la natura (còdols de tons clars o pedres del Parc Natural de Sant Llorenç) que treballarem amb retoladors de tinta xinesa pigmentada de tons terra o amb retoladors permanents de color negre.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Primària Cicle mitjà - Curs 3r, Primària Cicle mitjà- Curs 4t
Idioma
Català
Material de suport
Connexió a internet. Projector a l'aula. Taller 1. Full de dibuix de paper vegetal DIN-A3; fulls grans de paper vegetal de cuina, llapis de grafit; fil de cosir i agulles. Taller 2. Pedres (còdols de colors clars) i retoladors de tinta xinesa pigmentada de tons terra o retoladors permanents de color negre i cinta de pintor.
Material a càrrec de
Centre educatiu
Objectius
1- Aproximar l'alumnat als processos artístics contemporanis centrats en la relació de l'home amb el medi ambient. 2- Afavorir la creativitat i l'apropiació dels valors de respecte cap el medi ambient. 3. Sensibilitzar mitjançant l'exemple artístic vers la necessitat de cercar formes sostenibles de relació amb l'entorn. Les pedres que son el material essencial per dur a terme l'activitat (còdols de tons clars o pedres del Parc Natural de Sant Llorenç).
Competències bàsiques
Comunicatives - Artística i cultural
Competències bàsiques de primària
Àmbit artístic - Educació artística: Visuals i plàstica, música i dansa
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Subvencionada
Alertes
Limitades
Durada
3 h
Sessions
9:30 h

Reserva de placesSi ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí