Loading Activitats
  • This event has passed.

Ceràmica prehistòrica

Servei d’Educació


Detalls

Inici:
11 gener
Fi:
31 maig
Activitat:
Etiquetes:
, , , ,
Lloc web:
Visitar web »

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

Organitzadors

Entitat:
Servei d’Educació
Entitat:
Arqueolític

ESCRIPCIÓ


Activitat conduïda per una persona arqueòloga d’introducció a la prehistòria amb la utilització de plafons amb il·lustracions i reproducció d’objectes arqueològics. Elaboració d’un recipient de fang utilitzant la mateixa tècnica que en època prehistòrica, fent decoracions típiques amb reproduccions d’instrumental prehistòric (punxons d’os; petxines…). Cada alumne s’emportarà el seu bol d’argila decorat utilitzant tecnologies i estris del passat.

Atenció: S’ofereixen 15 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d’inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d’un taller és de 50.50€.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Primària Cicle mitjà - Curs 3r, Primària Cicle mitjà- Curs 4t, Primària Cicle superior- Curs 5è, Primària Cicle superior- Curs 6è
Idioma
Català
Material de suport
Làmines amb il·lustracions del paleolític i el neolític. Reproduccions d'objectes d'època i estris de decoració d'ós, petxina i fusta.
Material a càrrec de
Professional que fa l'activitat
Objectius
1- Conèixer les cultures del paleolític, el neolític i l'edat dels metalls i valorar de manera crítica la seva aportació al que som avui. 2- Potenciar el coneixement del passat i del patrimoni històric i arqueològic que s'ha preservat. 3- Fomentar la valoració i estima de l'entorn cultural més proper per reforçar conceptes com l'arrelament o el sentit de pertinença al territori, afavorint així la preservació del patrimoni. 4- Aprendre a valorar la història com a font de coneixement i de resolució de conflictes. 5- Millorar la competència visual i plàstica i afavorir l'expressió artística.
Competències bàsiques
Conviure i habitar el món - Coneixement i interacció amb el món físic
Competències bàsiques de primària
Àmbit coneixement del medi - Medi social i cultural
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Copagament
Copagament
El Servei d'Educació subvenciona el 50% del cost de l'activitat a les escoles de la ciutat. El preu real del taller és de 101 euros.
Forma de pagament
Transferència bancària
Alertes
Limitades
Durada
1:50 h

Reserva de placesSi ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí