Loading Activitats

Ceràmica prehistòrica

Servei d’Educació


Detalls

Inici:
11 gener 2021
Fi:
31 maig 2021
Preu:
50.50€
Activitat:
Etiquetes:
, , , ,
Lloc web:
Visitar web »

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

Organitzadors

Entitat:
Servei d’Educació
Entitat:
Arqueolític

ESCRIPCIÓ


Activitat conduïda per una persona arqueòloga d’introducció a la prehistòria amb la utilització de plafons amb il·lustracions i reproducció d’objectes arqueològics. Elaboració d’un recipient de fang utilitzant la mateixa tècnica que en època prehistòrica, fent decoracions típiques amb reproduccions d’instrumental prehistòric (punxons d’os; petxines…). Cada alumne s’emportarà el seu bol d’argila decorat utilitzant tecnologies i estris del passat.

Atenció: S’ofereixen 15 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d’inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d’un taller és de 50.50€.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Primària Cicle mitjà - Curs 3r, Primària Cicle mitjà- Curs 4t, Primària Cicle superior- Curs 5è, Primària Cicle superior- Curs 6è
Idioma
Català
Material de suport
Làmines amb il·lustracions del paleolític i el neolític. Reproduccions d'objectes d'època i estris de decoració d'ós, petxina i fusta.
Material a càrrec de
Professional que fa l'activitat
Objectius
1- Conèixer les cultures del paleolític, el neolític i l'edat dels metalls i valorar de manera crítica la seva aportació al que som avui. 2- Potenciar el coneixement del passat i del patrimoni històric i arqueològic que s'ha preservat. 3- Fomentar la valoració i estima de l'entorn cultural més proper per reforçar conceptes com l'arrelament o el sentit de pertinença al territori, afavorint així la preservació del patrimoni. 4- Aprendre a valorar la història com a font de coneixement i de resolució de conflictes. 5- Millorar la competència visual i plàstica i afavorir l'expressió artística.
Competències bàsiques
Conviure i habitar el món - Coneixement i interacció amb el món físic
Competències bàsiques de primària
Àmbit coneixement del medi - Medi social i cultural
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Copagament
Copagament
El Servei d'Educació subvenciona el 50% del cost de l'activitat a les escoles de la ciutat. El preu real del taller és de 101 euros.
Forma de pagament
Transferència bancària
Alertes
Limitades
Durada
1:50 h

Reserva de places


Places

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ceràmica prehistòrica
S'ofereixen 15 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d'inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d'un taller és de 50.50€.
50,50
15 disponible(s)

Registrar-se


Si ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí