Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Flors de primavera

Servei de Medi Ambient


Detalls

Inici:
1 març
Fi:
18 juny
Activitat:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Web:
View Esdeveniment Website

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

DESCRIPCIÓ


Conferencia oral a càrrec de l’educador amb el suport visual d’un power-point, on es tractaran diferents temes relacionats amb la primavera: característiques d’aquest època, la floració, la pol•linització, els animals pol•linitzadors, les espècies més representatives del nostre entorn.

Els alumnes coneixeran i observaran diferents espècies de plantes aromàtiques i també es fabriquen una bosseta d’olor amb 4 espècies de plantes aromàtiques (romaní, farigola, menta i lavanda). Aquesta part queda complementada amb dossier de treball on els alumnes treballen alguns dels conceptes apresos durant el taller.

Material de suport:

  • MATERIAL DIDÀCTIC: consta de dos documents: un Dossier pel professor/a, el qual s’envia prèviament a la realització de l’activitat, amb els continguts del taller per tal que disposi de tota l’ informació necessària; un Dossier per l’alumne/a, el qual l’entitat porta el dia que es realitza l’activitat (un per cada nen/a), amb un recull d’exercicis, adequats al nivell educatiu dels alumnes, on es treballen alguns dels conceptes apresos durant el taller. Al finalitzar el taller s’entrega al professor/a un full de valoració de l’activitat.
  • MATERIAL PRÀCTIC: consta d’un maletí amb el material necessari per fabricar les bossetes d’olor: paper crespó, etiquetes per tal que el nen escrigui el seu nom i posi el nom de les plantes utilitzades, gomets per decorar, fils de colors, plats, culleres i bols, a més de les 4 plantes aromàtiques seques (romaní, farigola, menta i lavanda).

Informació


Alumnat a qui s'adreça
Primària
Idioma
Català
Material de suport
L’escola ha de disposar de canó de projecció o pissarra digital.
Material a càrrec de
Centre educatiu
Objectius
1- Conèixer diferents trets característics de l’època primaveral. Aprendre les diferents parts d’una planta. 2- Aprendre les diferents parts d’una flor. Entendre el concepte de pol•linització i la funció que té a la natura. Conèixer i reconèixer alguns dels animals pol•linitzadors més comuns. 3- Conèixer i reconèixer algunes espècies de plantes aromàtiques del nostre territori i saber els usos que en fem els humans. Fomentar l’interès, la protecció i la conservació dels espais naturals i els éssers vius que hi habiten.
Competències bàsiques
Metodològiques - Aprendre a aprendre
Competències bàsiques de primària
Àmbit coneixement del medi - Medi natural
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
Durada
1,5 h cada taller.
Sessions
9 a 12:30 h i de 15 a 16:30 h
Tipus d'inscripció
Inscripcions externes
Via d'inscripció
https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7783

Reserva de placesSi ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí