Loading Activitats

Miscel·lània de cultures: Raví Xanó un gitano de l’Índia

Servei d’Educació


Detalls

Date:
26 gener 2021
Preu:
Gratuït
Activitat:
Etiquetes:
Lloc web:
Visitar web »

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

Organitzadors

Entitat:
Servei d’Educació
Telèfon:
93 780 35 11
Email:
Contactar via email
Lloc web:
Servei d’Educació

DESCRIPCIÓ


Miscel·lània de Cultures és una trilogia d’espectacles per treballar la diversitat cultural amb una clara significació pedagògica.

L’oncle Peret deixa farga i martell, estris del seu ofici antic, per convertir-se en narrador de la seva pròpia infantesa, de les històries familiars a boca de foguera… de l’epopeia dels rom. Ens conta la llegenda d’en Raví Xanó, un gitano de l’Índia; narració trepidant a cavall de fets històrics i fabulació. En un ambient firaire i divertit, l’oncle, ens presenta les diferents escenes de la seva peculiar història, tot fent intervenir i de valent, el públic. Espectacle fresc i dinàmic, interactiu, que us divertirà segurament i que en cap cas us deixarà indiferents. Diversió i cultura. “Làcho teatru amale…”. Una proposta de teatre narratiu on desfilen tradicions, costums, músiques i balls, de diferents pobles gitanos, i un constant lèxic en romaní. Un dels pocs espectacle arreu de l’estat que ens endinsen en una història genuïnament gitana.

Indicacions sobre les mesures d’accés als espais culturals gestionats per l’Ajuntament de Terrassa:
• Aportar el document de registre d’assistents on heu de fer constar totes les dades del document model. Són les dades mínimes. Han d’aparèixer registrades totes les persones assistents per part del vostre centre:  Registre_TraÇavilitat (1)
• Queda prohibida l’entrada al hall abans de l’obertura de les portes de la sala. Els grups escolars hauran d’esperar fora del recinte de forma ordenada i respectant la distància física de seguretat, inclús en cas de pluja.
• Ús de la mascareta obligatòria per a totes les persones majors de 6 anys, independentment del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.
• Pressa de temperatura.
• Posada de gel hidroalcohòlic.
• S’aconsella no fer ús dels lavabos. Per això, us demanem que els infants facin les seves necessitats fisiològiques abans d’arribar al teatre.
• Seguir les indicacions de la persona cap de sala alhora de fer ús dels seients.

Inscripció limitada a 1 curs per centre.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Primària Cicle mitjà- Curs 4t, Primària Cicle superior- Curs 5è, Educació especial
Idioma
Català
Material a càrrec de
Professional que fa l'activitat
Objectius
1- Donar a conèixer altres cultures i costums per tal de potenciar el respecte a la diversitat. 2- Fomentar l'estima vers els elements culturals diferenciadors i treballar els valors de la solidaritat, igualtat i cooperació. 3-Treballar les característiques geogràfiques; socials; històriques i tradicions d'altres col.lectius; a partir d'un conte.
Competències bàsiques
Conviure i habitar el món - Coneixement i interacció amb el món físic
Competències bàsiques de primària
Àmbit d'educació en valors - Educació en valors socials i cívics o religió
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats, Pau, justícia i institucions sòlides
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Subvencionada
Alertes
Requereix inscripció del professorat
Durada
1 h
Sessions
9:30-10:30 h. 11 - 12 h.

Reserva de places


Places

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
26 de gener a les 9:30 h Miscel·lània de cultures: Raví Xanó un gitano de l'Índia
Requereix d'inscripció del professorat acompanyant. Si per tancar una reserva de places us manquen com a màxim 10 pax heu de fer igualment la reserva pel total que us permeti el comptador i enviar un @ al Servei d'Educació fent saber que arribat al màxim de places us manquen 10 per tancar el grup: promocio.educativa@terrassa.cat
0,00
110 disponible(s)
26 de gener a les 11 h Miscel·lània de cultures: Raví Xanó un gitano de l'Índia
Requereix inscripció del professorat acompanyant. Si per tancar una reserva de places us manquen com a màxim 10 pax heu de fer igualment la reserva pel total que us permeti el comptador i enviar un @ al Servei d'Educació fent saber que arribat al màxim de places us manquen 10 per tancar el grup: promocio.educativa@terrassa.cat
0,00
110 disponible(s)

Registrar-se


Si ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí