Loading Activitats
  • This event has passed.

Obre els ulls a la ciència

Servei d’Educació


Detalls

Inici:
11 gener
Fi:
31 maig
Preu:
50€
Activitat:
Event Tags:
,

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

DESCRIPCIÓ


Projecte per impulsar la cultura científica de l’alumnat per tal de desenvolupar un esperit crític i promoure vocacions científiques.

1. Il·lumina els teus circuits!. Descobrir el funcionament dels elements que componen un circuit elèctric i fabricar un generador eòlic.

2. Meteorologia. Entendre els factors que intervenen en la formació dels fenòmens atmosfèrics. Comprendre el concepte de pressió atmosfèrica. Es farà la previsió del temps.

3. Biomedicina forense. Descriurem les diferències que hi ha entre cèl.lules animals i vegetals. Comprendrem com són els cromosomes i els gens, com es duplica el material genètic i com es produeix la divisió cel.lular: la mitosi.

4. Nanociència, el món de la -9. Entendrem quina és la naturalesa dels processos químics. Coneixerem que és la Nanociència i les propietats canviants dels materials a escola nanomètrica i experimentarem amb aplicacions pròpies de la nanociència.

5. La revolució dels anticossos. Comprendre els mecanismes immunològics que succeeixen a l’organisme. Identificaran els diferents grups sanguinis i les seves interaccions a les transfusions.

Consulteu el Catàleg: https://www.funbrain.cat/es/activitat/casal-de-verano-2020-masia-cal-ganxo/?all=1

Atenció: S’ofereixen 10 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d’inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d’un taller és de 50€.

Màxim de tallers que es subvencionen: 1 taller per cicle i curs, amb un màxim de 2 tallers per centre educatiu.  


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Secundària
Idioma
Català, Anglès
Material a càrrec de
Professional que fa l'activitat
Objectius
1-Acostar la Ciència a l'alumnat ajudant a la formació d’un esperit crític. 2-Promoure vocacions científiques transmetent l’emoció d’intentar entendre el món, observar, fer-se preguntes i buscar la resposta experimentant. 3-Donar suport a l'acció educativa de forma innovadora, divulgant la ciència des de l'acció lúdica.
Competències bàsiques de secundària
Àmbit cientificotecnològic - Cultura científica
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Copagament
Copagament
El Servei d'Educació subvenciona el 50% del cost del taller a les escoles de Terrassa. El preu real del taller és de 100€/taller.
Forma de pagament
Transferència bancària
Alertes
Limitades
Durada
1 h

Reserva de places


Places

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
No queden places.

Registrar-se


Si ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí