Loading Activitats
  • This event has passed.

Poesia Emocional

Servei d’Educació


Detalls

Inici:
11 gener
Fi:
31 maig
Activitat:
Etiquetes:
,

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

Organitzadors

Entitat:
Servei d’Educació
Telèfon:
93 780 35 11
Email:
Contactar via email
Lloc web:
Servei d’Educació

DESCRIPCIÓ


Activitat dividida en dos sessions

1a sessió de gener a març de dilluns a divendres de 10 a 12 hores: «Poesia emocional» és una activitat que integra diversos àmbits de coneixement del currículum competencial, i que al mateix temps serveix per dinamitzar l’acció tutorial, obtenir una imatge del perfil emocional de l’aula i reforçar el projecte de convivència del centre. El projecte consisteix en una sessió a la classe de llengua i literatura on es realitzarà per part d’un actor/actriu professional diverses lectures dramatitzades de poemes especialment seleccionats. Després d’aquestes lectures s’analitzarà cada obra poètica, fent una reflexió personal sobre les emocions i sentiments que s’evoquen i com es gestionen aquestes emocions en el dia a dia dels i les joves.

2a sessió d’abril a maig de dilluns a divendres de 10 a 12 hores:  Durant una classe de tutoria, es farà una exposició amb tots aquells elements que s’han tractat i es realitzarà una reflexió personal i grupal al voltant de la gestió emocional. Els professionals del projecte aprofitaran la sessió per elaborar un perfil emocional de l’aula, basat en els resultats de cada alumne/a i posteriorment donarà eines al professorat per poder fer una bona gestió emocional a l’aula.

* Una vegada realitzat aquest projecte didàctic, existeix la opció d’ampliar els continguts i aprofundir el treball realitzat amb un programa d’educació emocional per a l’escola.

Atenció:  S’ofereixen 15 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d’inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d’un taller és de 97€.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Secundària
Idioma
Català
Material de suport
Guió poemes, presentació, enquestes.
Material a càrrec de
Professional que fa l'activitat
Objectius
1- Descobrir el valor de la poesia i el seu potencial transformador en l'individu i la societat. 2- Elaborar texts poètics, atenent a la seva estructura i el vocabulari poètic parant atenció a les corresponents particularitats lèxiques i sintàctiques. 3- Reflexionar sobre el context emocional del poema i les emocions que ens ha fet sentir, expressant pensaments i sentiments.
Competències bàsiques
Comunicatives - Comunicativa lingüística i audiovisuals
Competències bàsiques de secundària
Àmbit lingüístic - Llengua catalana i literatura
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Copagament
Copagament
El Servei d'Educació subvenciona el 50% del cost de l'activitat a les escoles de la ciutat. El preu real del taller és de 194 euros.
Forma de pagament
Transferència bancària
Alertes
Novetat
Durada
2 h
Sessions
1a sessió de gener a març de dilluns a divendres de 10 a 12 hores. 2a sessió d'abril a juny de dilluns a divendres de 10 a 12 hores.

Reserva de placesSi ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí