Loading Activitats

Poesia Emocional

Servei d’Educació


Detalls

Inici:
11 gener 2021
Fi:
31 maig 2021
Preu:
97€
Activitat:
Etiquetes:
,

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

Organitzadors

Entitat:
Servei d’Educació
Telèfon:
93 780 35 11
Email:
Contactar via email
Lloc web:
Servei d’Educació

DESCRIPCIÓ


Activitat dividida en dos sessions

1a sessió de gener a març de dilluns a divendres de 10 a 12 hores: «Poesia emocional» és una activitat que integra diversos àmbits de coneixement del currículum competencial, i que al mateix temps serveix per dinamitzar l’acció tutorial, obtenir una imatge del perfil emocional de l’aula i reforçar el projecte de convivència del centre. El projecte consisteix en una sessió a la classe de llengua i literatura on es realitzarà per part d’un actor/actriu professional diverses lectures dramatitzades de poemes especialment seleccionats. Després d’aquestes lectures s’analitzarà cada obra poètica, fent una reflexió personal sobre les emocions i sentiments que s’evoquen i com es gestionen aquestes emocions en el dia a dia dels i les joves.

2a sessió d’abril a maig de dilluns a divendres de 10 a 12 hores:  Durant una classe de tutoria, es farà una exposició amb tots aquells elements que s’han tractat i es realitzarà una reflexió personal i grupal al voltant de la gestió emocional. Els professionals del projecte aprofitaran la sessió per elaborar un perfil emocional de l’aula, basat en els resultats de cada alumne/a i posteriorment donarà eines al professorat per poder fer una bona gestió emocional a l’aula.

* Una vegada realitzat aquest projecte didàctic, existeix la opció d’ampliar els continguts i aprofundir el treball realitzat amb un programa d’educació emocional per a l’escola.

Atenció:  S’ofereixen 15 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d’inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d’un taller és de 97€.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Secundària
Idioma
Català
Material de suport
Guió poemes, presentació, enquestes.
Material a càrrec de
Professional que fa l'activitat
Objectius
1- Descobrir el valor de la poesia i el seu potencial transformador en l'individu i la societat. 2- Elaborar texts poètics, atenent a la seva estructura i el vocabulari poètic parant atenció a les corresponents particularitats lèxiques i sintàctiques. 3- Reflexionar sobre el context emocional del poema i les emocions que ens ha fet sentir, expressant pensaments i sentiments.
Competències bàsiques
Comunicatives - Comunicativa lingüística i audiovisuals
Competències bàsiques de secundària
Àmbit lingüístic - Llengua catalana i literatura
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Copagament
Copagament
El Servei d'Educació subvenciona el 50% del cost de l'activitat a les escoles de la ciutat. El preu real del taller és de 194 euros.
Forma de pagament
Transferència bancària
Alertes
Novetat
Durada
2 h
Sessions
1a sessió de gener a març de dilluns a divendres de 10 a 12 hores. 2a sessió d'abril a juny de dilluns a divendres de 10 a 12 hores.

Reserva de places


Places

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Poesia Emocional
S'ofereixen 15 tallers per a un màxim de 30 pax/taller. Els centres educatius us heu d'inscriure per a cada grup classe/taller. El preu d'un taller és de 97€.
97,00
15 disponible(s)

Registrar-se


Si ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí