Loading Activitats

Detalls

Inici:
11 gener
Fi:
31 maig
Preu:
Gratuït
Activitat:
Etiquetes:
,

Recinte

Lloc:
Centre Educatiu
Direcció:
Terrassa, Barcelona Espanya

DESCRIPCIÓ


Taller de tast d’aigua que ens permetrà avaluar i comparar les propietats organolèptiques de l’aigua a partir de quatre mostres diferents: de l’aixeta, d’una font, de tractament d’osmosi i d’aigua envasada. Finalment reflexionar com cadascuna d’aquestes procedències suposen un important impacte social, ambiental i econòmic.

Estructura del taller:
a) Tast d’aigua.
b) Avaluació de l’aigua: fase visual, olfactiva i de boca.
c) Avaluació dels impactes vers l’entorn i econòmics.
d) Debat.

 


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Secundària, Batxillerat
Idioma
Català
Material de suport
30 gots o copes de vidre.5 gerres.Tovallons de paper.
Material a càrrec de
Centre educatiu
Objectius
1- Posar en valor la qualitat de l'aigua de xarxa i potenciar el seu consum bebible. 2- Elaborar una base de dades a partir dels resultats obtinguts dels tallers.
Competències bàsiques
Conviure i habitar el món - Coneixement i interacció amb el món físic
Competències bàsiques de secundària
Àmbit cientificotecnològic - Ciències de la naturalesa: Biologia i geologia
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Aigua neta i sanejament, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Durada
2 h
Tipus d'inscripció
Inscripcions externes
Via d'inscripció
batriz.escribano@upc.edu

Reserva de places


Registrar-se


Si ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí