Carregant Esdeveniments

TRS Fem cinema! 3a Mostra de Cinema a les aules

Taula Local de l’Audiovisual


Detalls

Inici:
1 octubre
Fi:
15 desembre
Activitat:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,
Web:
View Esdeveniment Website

Recinte

Lloc:
CRP Vallès Occidental II
Direcció:
Alcoi, 57
Terrassa, Barcelona Espanya
+ Mapa de Google
Web:
View Recinte Website

DESCRIPCIÓ


Terrassa City of Film (a UNESCO Creative City) té com a objectiu fer arribar la narrativa audiovisual a totes les aules de Terrassa, de manera que s’imbriqui en el currículum acadèmic i que l’alumnat pugui ser capaç de desenvolupar, pel seu compte i de forma íntegra, una creació audiovisual. Per això es presenta aquesta activitat, tot convidant als centres locals a que presentin els projectes desenvolupats durant tot un curs acadèmic al “TRS Fem cinema! – 3a Mostra de Cinema fet a les aules” que culmina, com a cloenda de tota l’activitat, amb gales d’exhibició d’obres seleccionades i lliurament de premis al Cinema Catalunya (a les acaballes del curs acadèmic).
L’activitat està inclosa al Pla Formatiu de Zona (Servei educatiu del Vallès Occidental II) i contempla la formació gratuïta i específica per al professorat en l’àmbit de la història i llenguatge cinematogràfic i com a primer pas per tal que pugui traslladar aquests coneixements al seu alumnat. Aquesta formació forma part de les eines que Terrassa City of Film (TCOF) proporciona als docents dels centres acadèmics locals, però és complementària i en cap cas
obligatòria ni excloent per participar en la Mostra (les escoles poden presentar directament les obres quan s’obri el període d’inscripció al web de TCOF, aproximadament a mitjans del mes d’abril 2022).
En cada edició es vol treballar una temàtica específica. En edicions anteriors va estar orientada a la Interculturalitat i als Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU. La del 2021-2022, atès que Terrassa serà seu de la Copa del Món femenina d’hoquei herba (de l’1 al 16 de juliol de 2022), estarà dedicada a l’esport femení i a la igualtat d’oportunitats en el món de l’esport, i les obres obres presentades hauran d’enfocar-se en aquests temes.


Informació


Alumnat a qui s'adreça
Primària Cicle superior- Curs 5è, Primària Cicle superior- Curs 6è, Secundària, Batxillerat, Adults
Idioma
Català
Objectius
1- Acostar l'alumnat a la creació audiovisual com una eina creativa a través de la qual es poden comunicar tota mena de missatges i particularment aquells que es relacionen amb els valors humans (UNESCO) i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU.
Competències bàsiques
Comunicatives - Artística i cultural
Competències bàsiques de primària
Àmbit artístic - Educació artística: Visuals i plàstica, música i dansa
Competències bàsiques de secundària
Àmbit artístic - Arts escèniques i dansa
Objectius de desenvolupament sostenible
Educació de qualitat, Igualtat de gènere, Reducció de les desigualtats
És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?
SI
Preu
Gratuïta per als centres educatius de Terrassa
Tipus d'inscripció
Inscripcions externes
Via d'inscripció
[email protected]

Reserva de placesSi ets un centre educatiu
registrat aquí

Si ets una entitat o servei organitzador
registrat aquí