GUIA D'ACTIVITATS
I SERVEIS EDUCATIUS.
CURS 2020-21

La Guia d’Activitats Educatives ofereix un ampli ventall d’activitats, propostes i serveis de diverses temàtiques, orientades a enriquir, estimular i aprofundir l’experiència educativa, obrir les portes al coneixement i fomentar els valors socials i democràtics.
Pretén contribuir a l’èxit escolar, generant oportunitats per a la igualtat de tots els nens i nenes, millorant cada any la qualitat educativa de les activitats, amb una perspectiva de sostenibilitat i de consolidació de futur.

Terrassa és una ciutat compromesa amb l’educació i una de les expressions d’aquest compromís per part de l’Ajuntament és aquesta Guia d’Activitats.

La Guia posa l’accent en matèries com la sostenibilitat, la ciutadania, la cultura, el coneixement de la ciutat, la innovació, l’orientació laboral i moltes altres, amb la voluntat d’oferir a centres i alumnat un ampli catàleg, atractiu i sòlid, amb  desenes de propostes innovadores orientades a contribuir a millorar la seva educació, amb l’objectiu de formar a ciutadanes i ciutadans solidaris, compromesos amb el seu entorn i en definitiva compromesos en la construcció d’una societat i ciutat millor per a tothom.

Index d’Activitats Educatives 2020-21

És una eina que s’ajusta a les necessitats del professorat amb alumnat de 0 a 18 anys pel desenvolupament del currículum.

Si ets un CENTRE EDUCATIU registra’t aquí

Entitats i Serveis Educatius que promouen activitats educatives.

Aquesta Xarxa és coresponsable amb l’educació dels més menuts.

Si ets una ENTITAT o un SERVEI ORGANITZADOR registra’t aquí

Objectius de la Guia d’Activitats

 1. Contribuir a l’èxit escolar fent real i efectiva la igualtat d’oportunitats i l’equitat en l’accés a les activitats educatives.
 2. Crear aliances entre els agents que formen part del teixit associatiu de la ciutat perquè la guia sigui un veritable instrument de foment de la cohesió social, el compromís cívic i educatiu.
 3. Ser un instrument de suport per als centres educatius de la ciutat i per al professorat en general.
 4. Fer accessible la ciutat i la seva riquesa a tota la ciutadania.

Si tens alguna consulta, omple el formulari i t’atendrem en el menor temps possible


  Registrar-se


  Si ets un centre educatiu
  registrat aquí

  Si ets una entitat o servei organitzador
  registrat aquí